Események
Év végi disznóvágás Csehi pusztán 2016.12.28

Második alkalommal vágtunk disznót Csehi pusztán a Varga birtokon. A lelkes csapat, többségében 18-22 éves fiatal, a tavalyi év tapasztalatait felhasználva, már szinte rutinosan végezte a munkafolyamatokat. A napközbeni forralt bor, tea és sült húsok után mindenki nagyon várta a vacsorát, az orjából készült húslevest, főtt húst és a sültkolbászt. Örömmel nyugtázta mindenki, hogy az idén is finom lett minden. Fárasztó, de emlékezetes, jó hangulatú, szép napot zárhattunk.

A disznóvágáson készült képeket ide kattintva megtekintheti!

 
Karácsonyi képeslap mindenkinek 2016

 
"Luca napi vígasság" 2016.12.11

Már a 13. Luca napi családi délutánunkra került sor december 11-én a művelődési központban. Az összejövetel nyilvános volt, szeretettel vártuk az érdeklődőket. Sok kisgyermekes család jött el az idén is, hiszen a programok nagy részét nekik szántuk. Nem maradhatott ki a programból a Luca búza vetése, majd Bumberák Maja mesemondó szórakoztatta a kisebbeket. Természetesen nem maradhatott el a játék és a tánc sem. Zenéről a Bartina zenekar gondoskodott, játékot és táncot Kissné Kecskeméti Eszter tanított a kisebbeknek, nagyobbaknak.

Az idei Luca nap a Városi Művelődési Központtal közösen került megrendezésre.

A rendezvényen készült képeket ide kattintva megtekintheti!

 
Tamási Szüreti Napok 2016.09.23-24

Szeptember 24-én, szombaton népes kíséret mellett mi is felvonultunk és táncoltunk a Tamási Szüreti Napokon.

A rendezvényen készült fotókat ide kattintva megtekintheti!

 
Az alapítvány részvétele a "Tamási bográcsmestere" főzőversenyen 2016.07.30

Alapítványunk az idén is részt vett a „Tamási bográcsmestere” főzőverseny és civil nap rendezvényen. A 22 főzőversenyre nevező között a mi csapatunk is ott volt. Kicsik, nagyok segédkeztek a főzésben, az eredmény egy bogrács finom pörkölt lett, amelyet barátainkkal közösen fogyasztottunk el.

A délután folyamán civil szervezetek bemutatkozására is sor került, alapítványunkat a Pántlikások ifjúsági csoportja képviselte egy rövid műsorral.

A főzőversenyen készült fotók ide kattintva megtekinthetők!

 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 3

Keresés