Látogatás a Würtz Iskola sportcsarnokában

Február 25-én a Würtz Iskola tavaly átadott sportcsarnokában tettek látogatást a nyugdíjas klub tagjai, akiket Gasparics László intézményvezető helyettes fogadott.

A beruházás, kivitelezés körülményeinek ismertetése után a sportcsarnok és az öltözők megtekintése következett. Az iskola ugrókötél csoportja Juhász Dénes testnevelő vezetésével bemutatót tartott a klub tagjainak, majd a gyerekek megajándékozták az időseket a művészeti iskola képzőművész tanulóinak gipszmunkáival.

alt

 

További képek megtekintése itt.

 
Bemutatkozás

Az Esthajnal nyugdíjas klub 1973-ban önszerveződő közösségként jött létre. A kezdeményezést a művelődési központ karolta fel, s 15 taggal megalakította a klubot. Jelenleg 100 fő körül mozog a taglétszám.

A csoport hasonló életkorú emberek társas együttlétét biztosítja.

Foglalkozásaikat keddi napokon 14.00-16.00 óráig tartják.

Klubvezető Berkesné Imre Erika

 

alt

 

 
Farsangi összejövetel

Február 5-én farsangoztak a nyugdíjas klub tagjai. A regölyi nyugdíjas klubot hívták meg vendégül. A vidám jelenetek után jelmezes felvonulásra került sor.

 

További képek megtekinthetők itt.

 
Bűnmegelőzési előadás

Február 4-én a nyugdíjas klubban Dr. Bognár Szilveszter rendőrkapitány tartott előadást a tamási kapitányság munkájáról. Az előadás után Pásztor Erzsébet a kapitányság munkatársa bűnmegelőzési foglalkozást tartott. A klubtagok csoportokba szerveződve szituációs feladatokat oldottak meg. A foglalkozás célja az volt, hogyan viselkedjünk, mit tegyünk, hogy ne váljunk bűncselekmény áldozatává.

alt

További képek megtekintése itt.

 

 


Keresés